Workshop

Workshop neuswerk – doe jij mee?

 

Alle honden kunnen speuren, maar welke manier van neuswerk past bij jullie als combinatie?

Hondenschool Reuk&Zo geeft je de mogelijkheid om deel te nemen aan de workshop neuswerk, in deze workshop wordt er verteld over het reukzintuig en de diverse manieren van reukwerk en gaan jullie als combinatie aan het werk.

De volgende onderwerpen komen voorbij:

-Hersenwerk

-Detectie

-Speuren

De workshop is voor alle rassen en leeftijden geschikt. Belangrijk is dat de hond zich wel op zijn gemak voelt bij andere honden en enige voer motivatie heeft.

De workshop wordt gehouden in Capelle of Nieuwerkerk AD IJssel. Er is plek voor 5 combinaties per workshop, de kosten zijn 35 euro en de duur van de workshop is +/- ander half uur.

Aanmelden of vragen kunnen via info@reukenzo.nl of de knop onder dit bericht.

Bij voldoende belangstelling zal er een datum geprikt worden.
  

Speuren v.s. detectie:
Je wilt graag neuswerk lessen gaan volgen of je wil gewoon graag eens ervaren wat het verschil is tussen speuren en detectie? Dat kan: binnenkort zal er een workshop Speuren versus Detectie gegeven worden.
In deze 60 minuten durende workshop maak je kennis met beide discipline.
Zo kan je samen ontdekken wat jullie het leukst vinden als combinatie en genieten van een uur activiteiten die de meeste honden het liefst doen. De workshop is voor alle rassen en leeftijden geschikt. Belangrijk is dat de hond zich wel op zijn gemak voelt bij andere honden en enige voer motivatie heeft.
Kosten 29,50 per combinatie. Er zijn 5 plekjes beschikbaar voor deze workshop en zal plaatsvinden op een doordeweekse avond in Nieuwerkerk a/d IJssel.
Bij voldoende belangstelling zal er een datum geprikt worden. 

Treibball:

Info volgt, bij belangstelling kunt u altijd even mailen info@reukenzo.nl

Hoopers:

Info volgt, bij belangstelling kunt u altijd even mailen info@reukenzo.nl